آزمایشات

مورد استفاده
درتعیین و ثابت نگهداشتن قند خون بیماران - بررسی قند در دوران بارداری

نام روش اندازه گیری
Chemical
نوع نمونه
سرم
حجم نمونه
0.5 میلی لیتر
پایداری در دمای اتاق * ( 18-25 درجه سانتیگراد )
7 روز در دمای 8 -2 c˚، یک ماه در دمای 20- c˚ و 2 روز در دمای25 -15 c˚
پایداری در دمای یخچال * ( 2-8 درجه سانتیگراد )
در 8 -2 c˚ یا 20- c˚ یا 25 -15 c˚
اطلاعات لازم از بیمار
سن - سابقه دیابت - وجود بارداری
معیار رد نمونه
همولیز،ایکتریک
آمادگی لازم قبل از نمونه گیری
ناشتایی نیاز ندارد.
مدت زمان نگهداری نمونه پس از انجام آزمایش
7 روز