
متخصصین تغذیه بر این باورند که سرطان باعث تغییر ذائقه ی افراد میشود. نیمی از بیماران تحت شیمی درمانی، افزایش حساسیت حس چشایی را تجربه می کنند.
تغییر ذائقه، غالبا اولویت های غذایی افراد را تحت تاثیر قرارمی دهد. اما درمان بیماری ممکن است باعث تغییرات متفاوتی در هر شخص شود به طوری که گاهی بیمار اظهار می کند که غذا را احساس نمی کند و یا طعمی متفاوت را حس می کند.
بیماران بیشتر تمایل به غذاهایی با طعم ملایم (ماست، حبوبات، غلات و پوره) دارند و از مصرف غذاهای تند و ادویه دار خودداری می کنند. تمایلات غذایی هر بیمار ممکن است بیشتر بستگی به سرطان و نوع درمان آن داشته باشد و رژیم هر یک از آنها با دیگری متفاوت باشد.
متخصصین تغذیه بعد از مراحل درمانی مانند( شیمی درمانی یا پرتودرمانی) میتوانند با تنظیم رژیم های خاص جهت تنظیم حساسیت بویایی و چشایی برای تامین نیاز های تغذیه ای به آن ها کمک کنند.
هم چنین بهتر است بیماران اطلاعاتی را در مورد عوارض جانبی درمانشان کسب کنند تا علت تغییر ذائقه خود را درک نمایند و بدین صورت بعد از آگاهی بیمار ، میتوان رژیم غذایی آن ها را به سمت غذاهای مفید متناسب با ذائقه ی جدید سوق داد و به آنها کمک کرد.